Julkisivurakenteet teräksestä

Tarjoamme monipuoliset ratkaisut julkisivurakentamiseen niin yrityksille kuin yksityisillekin. Toteutamme joustavasti kokonaisuuden runkorakenteista viimeistelyvaiheen koristeisiin asti tai toimitamme yksittäisen elementin. Julkisivuratkaisuihimme kuuluvat muun muassa runkorakenteet, ikkunat, ovet, lipat ja mainoselementit tai muut arkkitehtuuriset elementit. Kaikkiin toteutuksiin tarjoamme asennuksen.

Rautarakenne Leivo - Julkisivut
Rautarakenne Leivo - Materiaalit ja Pintakasittelyt

Materiaalit ja pintakäsittelyt

Materiaalivaihtoehdot julkisivurakenteissa ovat teräs ja alumiini. Julkisivurakentamisessa teemme käyntioviin näiden lisäksi puu- ja messinkiverhoiluja. Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla pintakäsittelynä ruiskusmaalaus, polttomaalaus, sinkitys ja eloksointi.

Kulttuuritalo Imatra

Kulttuuritalo Virran julkisivun lasiseinät ja teräselementit.

Länsiauto Lappeenranta

Autoliikkeen julkisivun lasiseinät, ulko-ovet, lipat, tuulikaapit, nosto-ovet ja pyloni.

City-käytävä Lappeenranta

Uuden julkisivun lasiseinien asennustyö kaupungin city-käytävällä.

Autokilta Lappeenranta

Autoliikkeen uuden julkisivun lasiseinät ja ulko-ovet.

Vianor Lappeenranta

Rengas- ja huoltoliikkeen uudet julkisivurakenteet ja ovet.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella! Kirjoita viestikenttään vapain sanoin minkälaisesta tuotteesta tai kokonaisuudesta olet kiinnostunut. Voit ladata tiedustelun yhteyteen vapaamuotoisen mittakuvan, joka helpottaa tarjouslaskelmaamme. Olemme Sinuun pian yhteydessä.

Rautarakenne Leivo palvelee asiakaslähtöisesti kaikissa terästyöstön tarpeissa. Erityisosaamista ovat lujarakenteiset teräsovet ja julkisivut. Teräsrakenteet, hitsaus, levyleikkaus, särmäys ja koneistus sekä kaikki asennukset toteutuvat joustavasti raudanlujalla ammattitaidolla.