Palvelut teräksestä

Palvelemme asiakastamme joustavasti kaikissa tarpeissa. Kokemus, vahva ammattitaitomme, monipuolinen osaamisemme ja joustava konekapasiteettimme antavat meille mahdollisuuden toimia lähellä asiakasta, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Työstökeskus

AF310 Neliakselinen CNC jyrsin mahdollistaa energiatehokaan ja mittatarkan työstön. Läpimenoaika lyhenee sekä lopputuloksena saadaan näyttävä ja siisti ulkoasu tuotteelle. Investoinnin avulla ollaan saatu työergonomia ja työturvallisuus paremmaksi.

Hitsaus

Hitsaus on yksi erityisosaamisalueistamme. Teemme monipuolista hitsaustyötä vahvalla ammattitaidolla, jonka lisäksi meillä työskentelee standardoitu hitsauskoordinaattori varmistamassa työn laatua. Rautarakenne Leivo on EN ISO-1090 sertifioitu yritys. Voimme valmistaa kantavia teräsrakenteita EXC1 ja EXC2 -luokkiin. Tarjoamme hitsauspalvelua myös työsuorituksena.

Rautarakenne Leivo - Hitsaus
Rautarakenne Leivo - Koneistus

Koneistus

Konekapasiteettimme kattaa CNC-sorvin, CNC-työstökeskuksen sekä manuaalisorvit ja -jyrsimet. Toteutamme asiakkaan tarpeen mukaisia koneistustöitä monipuolisesti. Vahva osaamisemme ja pitkä kokemus takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Asennus

Toimimme vahvalla ammattitaidolla monipuolisesti tuotannon jokaisessa vaiheessa. Toteutamme kaikkiin valmistamiimme osiin ja tuotteisiin myös asennuksen.

Rautarakenne Leivo - Palvelut asennus
Rautarakenne Leivo - Palvelut levynleikkaus

Levyleikkaus

Varastostamme löytyy laaja valikoima eri paksuisia levyjä. Levyleikkurimme leikkaa teräslevyjä 15 mm asti ja suurin teräleveys on 3000 mm.

Särmäys

Käytössämme on kattava särmäyskalusto. Kapasiteettimme kattaa seuraavat särmäysmitat: 225 t x 4150 mm, 160 t x 3000 mm ja 120 t x 3000 mm.

Rautarakenne Leivo - Särmäys

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja pyydä tarjous tarvitsemallesi palvelulle. Mikäli tarpeen, voit ladata tiedustelun yhteyteen suuntaa antavan mittakuvan tarjouslaskelmamme helpottamiseksi. Otamme pian yhteyttä sinuun.

Rautarakenne Leivo palvelee asiakaslähtöisesti kaikissa terästyöstön tarpeissa. Erityisosaamista ovat lujarakenteiset teräsovet ja julkisivut. Teräsrakenteet, hitsaus, levyleikkaus, särmäys ja koneistus sekä kaikki asennukset toteutuvat joustavasti raudanlujalla ammattitaidolla.