Alumiini- ja teräsrakenteiset
ovet ja ikkunat

Erityisosaamistamme ovat lujarakenteiset alumiini- ja teräsovet, ikkunarakenteet ja lasiseinät. Myös ratkaisut monipuolisesti teollisuuden ja yksityisten tarpeisiin. Toimitamme erilaisia teräsovia, alumiiniovia, taitto-ovia, nosto-ovia, liukuovia, käyntiovia ja portteja. Lisäksi toimitamme yksityisten tarpeisiin palo-ovia ja autotallin ovia sekä teollisuudelle räätälöityjä raskaita nosto-ovia ja automaattiovia. Kaikkiin toteutuksiin tarjoamme asennuksen.

Valmistettavat tuotteet ja niiden AVCP-luokat:
EN 14351-1  Ikkunat ja ovet                    AVCP 3
EN 13830     Julkisivujärjestelmät         AVCP 3

Rautarakenne Leivo - Tuotteet - Ovet ja Ikkunat
Rautarakenne Leivo - Materiaalit ja Pintakasittelyt

Materiaalit ja pintakäsittelyt

Materiaalivaihtoehdot ovissa ja ikkunarakenteissa ovat teräs ja alumiini. Käyntioviin teemme näiden lisäksi puu-, alumiini-, ja messinkiverhoiluja. Tuotteisiimme on saatavilla pintakäsittelynä ruiskumaalaus, polttomaalaus, sinkitys ja eloksointi.

Kaupungintalo Imatra

Kaupungintalon sisäänkäynnin ovet ja lasiseinät.

Länsiauto Lappeenranta

Autoliikkeen julkisivun lasiseinät, ulko-ovet, lipat, tuulikaapit, nosto-ovet ja pyloni.

Autokilta Lappeenranta

Autoliikkeen uuden julkisivun lasiseinät ja ulko-ovet.

Vianor Lappeenranta

Rengas- ja huoltoliikkeen uudet julkisivurakenteet ja ovet.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella! Kirjoita viestikenttään vapain sanoin minkälaisesta tuotteesta tai kokonaisuudesta olet kiinnostunut. Tarvittaessa voit ladata tiedustelun yhteyteen vapaamuotoisen mittakuvan. Olemme Sinuun pian yhteydessä.

Syötä kenttiin nosto-oven mitat oheisen mittakuvan mukaan

Rautarakenneleivo - Nosto-oven mittakuva

Rautarakenne Leivo palvelee asiakaslähtöisesti kaikissa terästyöstön tarpeissa. Erityisosaamista ovat lujarakenteiset teräsovet ja julkisivut. Teräsrakenteet, hitsaus, levyleikkaus, särmäys ja koneistus sekä kaikki asennukset toteutuvat joustavasti raudanlujalla ammattitaidolla.