Teräsrakenteet monipuolisesti mittatilaustyönä

Rautarakenne Leivo Oy on sertifioitu EN ISO 1090 -standardin mukaan. Tämän myötä meillä on sertifioitu laadunvalvonta ja tuotteemme täyttävät EU:n rakennustuoteasetuksen (CPR) ja EN 1090 -standardin kantavia teräsrakenteita toteutusluokassa EXC1 ja EXC2 koskevat vaatimukset.

Palvelumme ja osaamisemme perusajatus on, että toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaisen ratkaisun joustavasti. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että meillä onnistuu kaikki, mitä teräksestä voi tehdä ja työstää. Kapasiteettimme joustavuus antaa mahdollisuuden toteuttaa nopeallakin aikataululla yksittäiset elementit tai isot sarjat. Työstämme terästä ja ruostumatonta terästä. Yleisimpiä toteuttamiamme teräsrakenteita ovat kaiteet, luiskat, portaat, törmäyssuojat, tikkaat, rungot, huoltotasot ja lipat.

EN ISO 1090 Sertifikaatti

Rautarakenne Leivo - Materiaalit ja Pintakasittelyt

 Materiaalit ja pintakäsittelyt

Materiaalivaihtoehdot toimittamissamme tuotteissa ovat teräs ja alumiini. Tiettyihin tuotteisiin, kuten käyntioviin, teemme tarpeen mukaan puu- ja messinkiverhoiluja. Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla pintakäsittelynä ruiskumaalaus, polttomaalaus, sinkitys ja eloksointi.

 

Teollisuuden putkistot

Valmistamme teollisuudelle putkistoja.

Teräsrakenteet

Valmistamme teräsrakenteita myös teollisuudelle.

Kulttuuritalo Imatra

Kulttuuritalo Virran julkisivun lasiseinät ja teräselementit.

Länsiauto Lappeenranta

Autoliikkeen julkisivun lasiseinät, ulko-ovet, lipat, tuulikaapit, nosto-ovet ja pyloni.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella. Tarjouksen laskentaa helpottaa mittakuva, jonka voit ladata lomakkeeseen. Mittakuvan ei tarvitse olla tarkka piirros, vaan meille riittää suuntaa antava hahmotelma minkä mallisesta ja kokoisesta kappaleesta on kyse. Laskemme tarjouksen ja olemme Sinuun pian yhteydessä.

Rautarakenne Leivo palvelee asiakaslähtöisesti kaikissa terästyöstön tarpeissa. Erityisosaamista ovat lujarakenteiset teräsovet ja julkisivut. Teräsrakenteet, hitsaus, levyleikkaus, särmäys ja koneistus sekä kaikki asennukset toteutuvat joustavasti raudanlujalla ammattitaidolla.